Miért épp szlovák?

Korunkban a szomszéd népek közötti gazdasági, kulturális és turisztikai kapcsolatok kiterjedésével, egyre többek számára válik szükségessé, hogy a világnyelveken kívül vagy mellet, egy-egy kisebb, szomszédos ország nyelvét is elsajátítsák.

Bár Szlovákia a kisebb országokhoz tartozik , lakosságában is, (kb.6 millió) de annál szebb és vonzóbb. Szlovákok sok helyütt élnek A 6 millió szlovák 4%-a magyar országon él, főleg Békés megyében. Cseh országban mintegy 400.000-en Jugoszláviában 80.000-en, de Kb. 300.000-en élnek az USA-ban és Kanadában is. Tehát nem csak a Tátrában használható arra, hogy az ember Deli csokihoz és Zlatý Bažžanthoz jusson! Ráadásul ha a szlovákot már tudja az ember, megérti és megérteti magát a legtöbb szláv eredetű nyelvet beszélővel is, lengyelekkel, csehekkel, szlovénokkal, horvátokkal.

Minek tanulni olyan nyelvet amit mindenki tanul?!
Lógj ki a sorból!
Ragadd meg a lehetőséget és tanulj nálunk szlovákot!

Horváth Teréz

Tovább olvasom

Jelenleg nincs szlovák nyelvű tanfolyamunk.

De írja meg nekünk, hogy hetente hányszor, hány órában, mely napokon, milyen időpontokban ér rá? Csoportos vagy egyéni tanfolyamra járna szívesen?Megírom

Interaktív tesztek szlovák nyelvből Interaktív tesztek

A tesztkérdések megválaszolása után lehetősége van elküldeni az Effy nyelviskolának a teszt eredményét. Ez alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és az Ön nyelvtudásának megfelelő tanfolyamot ajánlunk.

Hasznos linkek szlovák nyelvhez Hasznos linkek