Nyitva tartás 2015-től:

Hétfőtől csütörtökig 14-21 óráig
szombaton 9-15 óráig

Köszönjük

Üzenetét megkaptuk,

hamarosan válaszolunk rá.

Bezár

Miért éppen dán?

(Dán tanárunk levele ismeretlen barátjához)
a szerk.

Géza!

Itt télen lila az ég és sejtelmes fények hullanak alá az egyirányú fenyőfákra! Azt mesélted 3 éves korod óta azon gondolkodsz mitől LEGO a LEGO.
Hát most megtudod! Megmutatom milyen az, amikor két tenger találkozik és hullámaik hosszan csókolódznak a zuhogó esőben.
Kapsz marcipán kenyeret és cseresznye bort, és ha bevállalós vagy megkóstolhatsz egy kis répatortát vagy bodzavirágos A 38-at.
Kajolunk GAJOL-t és a ködös bicikli úton tapossuk a félig fagyott meztelencsigákat.
Úgyhogy várlak!
Bár arra készülj fel, ha nem tudsz dánul soha nem rúgsz be.
Mert itt a tuborg az t-u-b-o-r-g!

Hej!

Találkozunk a fővárosban KOBENHAUN-ban!

Kinga

Csatlakozzon már futó nyelvtanfolyamaink egyikéhez

Elfelejtette megadni a nevét
Érvénytelen email címet adott meg
Kérem adja meg a telefonszámát
Mégsem

dán - kezdő 2014. május 13. kedd 19:00 Heti 1x1.5 órában Keddenként Érdekel

Elfelejtette megadni a nevét
Érvénytelen email címet adott meg
Kérem adja meg a telefonszámát
Mégsem

dán - nem kezdő 2014. február 17. hétfõ 18:00 Heti 1x2 órában Hétfőnként Érdekel

Elfelejtette megadni a nevét
Érvénytelen email címet adott meg
Kérem adja meg a telefonszámát
Mégsem

Ha nem találja az Önnek megfelelő tanfolyamot, írja meg nekünk, hogy hetente hányszor hány órát szeretne dán nyelvet tanulni, mely napokon, milyen időpontokban ér rá, csoportos vagy egyéni tanfolyamra járna szívesen.

Interaktív szintfelmérő tesztek dán nyelvből

A tesztkérdések megválaszolása után lehetősége van elküldeni az Effy nyelviskolának a teszt eredményét. Ez alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és az Ön nyelvtudásának megfelelő tanfolyamot ajánlunk.

I. Túlélő szint II. Alapfokú vizsgaszint III. Alapfok után IV. Középfokú vizsgaszint V. Középfok után VI. Felsőfokú vizsgaszint

Hasznos linkek dán nyelvhez

Azuon Utazás optimalizáló. :-) Kiejtési szótár A világ legnagyobb kiejtési szótára anyanyelvi beszélőkkel. Online szótár, nyelvi játékok, tesztek 26 nyelven "A bab.la portál online szótárakat, nyelvi teszteket, játékokat, szókártyákat, valamint sok mást is kínál a számodra. Interaktív oldalunkon új szavakra tehetsz javaslatot, saját nyelvi kvízt, sőt akár szókártyákat is készíthetsz." Loecsen Önálló tanulásra. Alap kifejezések, letölthetők mp3 és PDF formátumban. Intrepid Travel Olyasmi mint a Vayable, csak több helyen. Helyiek által szervezett túrák azoknak akik nem csak a bedekkerben leírtra kíváncsiak. Meetup Aktív közösségeket találhatóak itt, szakma, érdeklődési kör szerint válogatva. Bárkinek aki új helyen próbálna "berendezkedni". Mire számítson, aki külföldön munkát vállalna? Kis hasznos összefoglaló egy munkaerő közvetítőtől Jó interaktív oldal a dán nyelv gyakorlására   Saját szótár   Szó tanuló kártyák Vannak fenn mások által már elkészített kártyák, ezekből is tanulhat,kiegészítheti a már készeket,de csinálhat sajátokat is, hiszen szerkesztő program is van hozzá. :-) Quizlet Netes szókártya készítés több nyelven, több témakörben Globiwalk A valódi vendéglátás. :-) Ha bejelentkezik, vendég és vendéglátó is lehet. Couchsurfing Ugyan az mint a globiwalk. :-) Spotted by Locals Olyan antwerpeni látnivalók amiket az ott élők ajánlanak. Europass Nyelvi útlevél, önéletrajzminták 22 nyelven Klaviatúra Ha nem állítaná át gépét más nyelvre jól jön ez az online klaviatúra