Hasznos kategória: Nyelvgyakorlás

Online játékok, szótárak és mindenféle a nyelvgyakorláshoz

Online szótár

A bab.la online szótár az Oxford Dictionaries partnere, ezért csakis minőségi munkát adunk ki a kezünk alól. Jelenleg 28 különböző nyelvi szótárat használhatnak a felhasználóink, melyek között szerepel a kétnyelvű magyar-angol szótár is. Ezen kívül számos ingyenesen használható segédlet is megtalálható a honlapunkon: szinonimák, ragozási segédletek, nyelvtanulást segítő online játékok és egyéb hasznos nyelvi kiegészítő… Read more »

Szótár

angol-görög, görög angol szótár, definíciókkal és szinonímákkal

Görög nyelvi portál

ógörögtől az újgörögig hasznos információk, érdekes cikkek

Loecsen

Önálló tanulásra. Alap kifejezések, letölthetők mp3 és PDF formátumban.

Holland ABC

Betűk, hangzók, kettőshangzók etc. Kiváló gyakorlási lehetőség hozzászoktatni a fülünket és az artikulációnkat a holland nyelvhez. Érdemes rákeresni a :Learn Dutch Online With Rozemarijn kifejezésre. Nagyszerű segítség – nem csak az ABC szintjén – egy anyanyelvi beszélőtől.

Finn nyelvi gyakorlatok

… a lenti link alatt találhat, rögtön ellenőrizhető :) „Harjoitukset” (magyarul: ‘gyakorlatokat’) lehet szemezgetni, egyelőre korlátozottan, de nagy haszonnal és remélhetőleg sok sikerrel :)

Gyakorlási lehetőség otthonra

It’s a preintermediate collection of recorded dialogs in connection with tons of topics and subtopics. You can listen to and read the texts, as well. Have fun!