Nyitva tartás 2015-től:

Hétfőtől csütörtökig 14-21 óráig
szombaton 9-15 óráig

Köszönjük

Üzenetét megkaptuk,

hamarosan válaszolunk rá.

Bezár

Miért éppen orosz?

Никто не отсутствует!

Dehogy nem! Ön kedves olvasó vagy Te, kedves a fentieket nem olvasó!

Változnak az idők, a terek - azonban oroszul beszélnek az egész FÁK(olvasd FÁK, értsd nagyjából SZU) területén.
A Baltikumban is eligazítanak ezen a nyelven.
Szomszédolásra is szükség van sokszor, és mivel szlávok élnek Közép-kelet -Európa nagy részén , ugor létünkre az orosszal boldogulhatunk.
Na és a Nyugat?

Анекдот

Budapesttől nagyon-nagyon észak-nyugatra, a heringek, a gyapjú kötött kesztyűk és a sokszáz forint egy szem alma hazájában-szóval még Európán is túl, milyen nyelven beszélget egymással a cseh, a lengyel és a magyar?
(a megfejtéseket várjuk a szerkesztőségbe. a szerk.)

Maár Kinga


Értik és beszélik a volt tagköztársaságokban. (kb.250 millióan)
A gazdaság egyes területein egyre nagyobb szükség van olyan szakemberekre, akik magas szinten beszélik ezt a nyelvet.
Eredetiben olvashatod Tolsztojt, Gogolt, Gorkijt, Csehovot, Dosztojevszkijt, Bulgakovot, Szolzsenyicint.

Balogh Andrea
orosz tanár

Эрэдэтибэн олвашхато :Толстой, Гоголь, Горький, Чехов, Достоевский, Булгаков, Солженицин
(A szerk.)

Elfelejtette megadni a nevét
Érvénytelen email címet adott meg
Kérem adja meg a telefonszámát
Mégsem

Jelenleg nincs orosz nyelvű tanfolyamunk, de írja meg nekünk, hogy hetente hányszor hány órát szeretne orosz nyelvet tanulni, mely napokon, milyen időpontokban ér rá, csoportos vagy egyéni tanfolyamra járna szívesen.

Interaktív szintfelmérő tesztek orosz nyelvből

A tesztkérdések megválaszolása után lehetősége van elküldeni az Effy nyelviskolának a teszt eredményét. Ez alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és az Ön nyelvtudásának megfelelő tanfolyamot ajánlunk.

II. Alapfokú vizsgaszint V. Középfok után VI. Felsőfokú vizsgaszint

Hasznos linkek orosz nyelvhez

Azuon Utazás optimalizáló. :-) Minden ami orosz Könyvek, nyelvtan, zene, tv... Kiejtési szótár A világ legnagyobb kiejtési szótára anyanyelvi beszélőkkel. Online szótár, nyelvi játékok, tesztek 26 nyelven "A bab.la portál online szótárakat, nyelvi teszteket, játékokat, szókártyákat, valamint sok mást is kínál a számodra. Interaktív oldalunkon új szavakra tehetsz javaslatot, saját nyelvi kvízt, sőt akár szókártyákat is készíthetsz." Loecsen Önálló tanulásra. Alap kifejezések, letölthetők mp3 és PDF formátumban. Intrepid Travel Olyasmi mint a Vayable, csak több helyen. Helyiek által szervezett túrák azoknak akik nem csak a bedekkerben leírtra kíváncsiak. Meetup Aktív közösségeket találhatóak itt, szakma, érdeklődési kör szerint válogatva. Bárkinek aki új helyen próbálna "berendezkedni". Mire számítson, aki külföldön munkát vállalna? Kis hasznos összefoglaló egy munkaerő közvetítőtől Szláv TeXtus Minden egy helyen a szláv irodalomról, kultúráról: Könyvrészletek, műfordítások, esszék, interjúk, aktuális hírek, események. Szó tanuló kártyák Vannak fenn mások által már elkészített kártyák, ezekből is tanulhat,kiegészítheti a már készeket,de csinálhat sajátokat is, hiszen szerkesztő program is van hozzá. :-) Quizlet Netes szókártya készítés több nyelven, több témakörben Orosz online szótár   Globiwalk A valódi vendéglátás. :-) Ha bejelentkezik, vendég és vendéglátó is lehet. Couchsurfing Ugyan az mint a globiwalk. :-) Bábel Mátrix Egy kis irodalom több nyelven, gyakorlásra vagy mert olvasni jó. Oroszországi Magyar Nagykövetség   Moldvai Magyar Nagykövetség   Klaviatúra Ha nem állítaná át gépét más nyelvre jól jön ez az online klaviatúra