Miért épp orosz?

Никто не отсутствует!

Dehogy nem! Ön kedves olvasó vagy Te, kedves a fentieket nem olvasó!

Változnak az idők, a terek – azonban oroszul beszélnek az egész FÁK (olvasd FÁK, értsd nagyjából SZU) területén. A Baltikumban is eligazítanak ezen a nyelven.
Szomszédolásra is szükség van sokszor, és mivel szlávok élnek Közép-kelet -Európa nagy részén , ugor létünkre az orosszal boldogulhatunk.
Na és a Nyugat?

Анекдот

Budapesttől nagyon-nagyon észak-nyugatra, a heringek, a gyapjú kötött kesztyűk és a sokszáz forint egy szem alma hazájában-szóval még Európán is túl, milyen nyelven beszélget egymással a cseh, a lengyel és a magyar?
(a megfejtéseket várjuk a szerkesztőségbe. a szerk.)
Maár Kinga

Értik és beszélik a volt tagköztársaságokban. (kb.250 millióan) A gazdaság egyes területein egyre nagyobb szükség van olyan szakemberekre, akik magas szinten beszélik ezt a nyelvet.
Eredetiben olvashatod Tolsztojt, Gogolt, Gorkijt, Csehovot, Dosztojevszkijt, Bulgakovot, Szolzsenyicint.

Balogh Andrea
orosz tanár

Эрэдэтибэн олвашхато: Толстой, Гоголь, Горький, Чехов, Достоевский, Булгаков, Солженицин
(A szerk.)

Tovább olvasom

Jelenleg nincs orosz nyelvű tanfolyamunk.

De írja meg nekünk, hogy hetente hányszor, hány órában, mely napokon, milyen időpontokban ér rá? Csoportos vagy egyéni tanfolyamra járna szívesen?Megírom

Interaktív tesztek orosz nyelvből Interaktív tesztek

A tesztkérdések megválaszolása után lehetősége van elküldeni az Effy nyelviskolának a teszt eredményét. Ez alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és az Ön nyelvtudásának megfelelő tanfolyamot ajánlunk.

Hasznos linkek orosz nyelvhez Hasznos linkek