Török haladó csoport

Szerda esti török haladó és keddi újrakezdő csoportunkhoz várjuk a csatlakozókat. Heti egyszer 1,5 óra, remek társaság.

Perzsa tanfolyam

Ha elkezdted egy ideje, de valamiért szünetet tartottál, most újult erővel folytathatod a perzsa nyelv elsajátítását keddenként 18.30-kor, személyes órák keretében. Ha túljutottál néhány igeidőn és szívesen csatlakoznál tavaly szeptember óta tanuló diákjainkhoz, jelentkezz!  

Litván és latin órák

Tanulj nálunk idén nyáron görögül, vagy norvégul! Felzárkóztató, gyakorló latin órákra, online finn órákra, litván nyelvtanulásra is van lehetőség.

Nyelvtanfolyamok óradíjai Tanfolyamok óradíjai

Stúdió árak 2023

Csoport-
létszám
Óradíj
(45 perc/fő)
Egyéni 5.500 Ft-tól
2 fős 3.500 Ft-tól
3 fős 2.700 Ft-tól
4 fős vagy több fős 2.200 Ft-tól

Idegen nyelvről másik idegen nyelvre történő oktatás óradíja
a fentieknél 50%-kal magasabb.

Online oktatási árak 2023

 Csoport-
létszám
Óradíj
(45 perc/fő)
Egyéni 4.400 Ft-tól
2 fős 3.500 Ft-tól
3-vagy több fős 2.700 Ft-tól

Nyelvtanfolyam típusok

Az oktatás szóbeli kommunikáción alapul, beszédcentrikus, de egyénre/csoportra szabottan ismétlő, nyelvtani rendszerező, nyelvvizsgára felkészítő ill. szaknyelvi oktatás is folyik az alábbi típusú tanfolyamok keretében:

  • Alapvizsga felkészítő tanfolyamok
  • Normál intenzitású nyelvtanfolyamokwordle-tanfolyam-tipusok
  • Gyorsított nyelvtanfolyamok
  • Intenzív nyelvtanfolyamok
  • Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok
  • Üzleti nyelv tanfolyamok
  • Szaknyelvi tanfolyamok
  • Oktatás idegen nyelvről idegen nyelvre
  • Tanítunk idegen nyelvről idegen nyelvre is. Ennek díja 50%-kal drágább, mint a mindenkori tanfolyamdíj.
  • Online nyelvtanfolyamok
 • Az online tanfolyamok és magánórák feloldják a helyhez kötöttséget, így az ország egész területéről, sőt a világ számtalan pontjáról tanulnak nálunk. A jelentkezés, a tandíj befizetés is online történik, a szükséges tananyagot, feladatokat e-mailen küldjük.
  Tudjon meg többe az online oktatási formáról az Effy Nyelviskolában.

Tanfolyam időpontok

Rugalmas órarend

A tanfolyamok az érdeklődők igényeihez igazodva folyamatosan indulnak: a jelentkezők adják meg mikor érnek rá és milyen rendszerességgel szeretnének járni, mennyi időt szánnak a tanulásra. Az Effy Stúdió ez alapján szervezi meg a csoportot, és amikor kialakul a megfelelő létszám és időpont, a tanfolyam elindul.

Óráink 45 percesek, de 60 és 90 perces tanórát is tartunk. A tanfolyamok hossza a létszám függvényében változik: egyéni 10 órás, 2 fős 16 órás stb.

A tanfolyamot egyéni elhatározás alapján – csoport esetén a csoporttársak közös döntése alapján – szüneteltetni, majd tetszőleges időpontban – három hónapon belül – folytatni lehet.

Egyéni oktatás esetén a tanuló -24 órával a kitűzött időpont előtt- más időpontra teheti át a következő órát.

A csoporttól bármely okból lemaradt tanulók egyéni óra keretében felzárkózhatnak, ill. kérésükre magasabb szintű csoportba kerülhetnek.

Késő délutáni, esti tanfolyamok

Az Effy Stúdió nyelvtanfolyamai hétfőtől csütörtökig 14-20 óráig, szombaton 9 és 14 óra között vehetőek igénybe, ezáltal lehetőséget adnak a munka melletti nyelvtanulásra, hiszen késő délutáni és esti időpontokban is lehet nálunk tanulni. Egyéni tanulásra megbeszélés alapján délelőtt is van lehetőség.

Jelentkezés a nyelvtanfolyamokra

Történhet interneten, telefonon vagy személyesen.

Az egész év folyamán, folyamatosan lehet jelentkezni: a jelentkező által megadott szint, időpont és intenzitás figyelembevételével folyamatosan alakulnak a csoportok és indulnak a tanfolyamok.

Csatlakozás működő csoporthoz

Ha egy csoport még befogadóképes, lehetőség van már meglévő csoporthoz a tanfolyam közben is csatlakozni. Az érdeklődő efelől ingyenes óralátogatás és tanári konzultációt követően dönthet. Ha az óralátogatásról kellemes benyomásokkal távozik, és a csoport is szívesen látja Önt, kívánsága és a tanár javaslata szerint bármikor csatlakozhat.

Szintfelmérő tesztek

A jelentkezést megkönnyítendő, honlapunkon szintfelmérő teszteket találnak, melyek kitöltése előzetesen is segítséget nyújt a megfelelő csoport kiválasztásában.

A szintfelmérés ingyenes, csakúgy, mint egy hasonló célú személyes találkozás, rövid beszélgetés leendő tanárával.

Ingyenes próba nyelvóra csoporthoz való csatlakozás esetén

Csoporthoz való csatlakozás előtt lehetőség van óralátogatásra, mely ingyenes.