Miért épp kínai?

Hogy miért éppen kínai?

  • Talán mert világ lakosságának 1/6-a beszéli?
  • Talán mert a világ egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasága, melynek termelése lassanként felülkerekedik a vezető államokén, s mert a világ egyik legnagyobb piaca, ahol a nyelv ismerete szinte elengedhetetlen az üzletkötéshez?
  • Talán mert azok akik beszélik, hozzánk képest alapjaiban eltérő kultúrával, művészettel és világképpel rendelkeznek, melynek megismerése nagy mértékben gazdagíthatja életünket, amelyhez azonban egyedülálló nyelvük (és különleges nyelvi logikájuk) megértése elengedhetetlen?

Lehet.

Ám még inkább, mert a kínai nyelv egy egzotikus világ kapuja.

Egy világé, mely messzi és különleges tájakat, emberi drámákat és tündérmeséket rejteget. Egy világé, melyet élő humuszként táplál az évezredek históriája, s régmúlt korok bölcsessége , ahol, a történelem lábnyomai – a perzsák karavánjainak vagy a kánok vágtázó hordáinak nyoma mellett apró zegzugokban megbújik a lét porcelán-törékenysége, álmok és lepkék szépsége egyaránt.

Egy világé, amely végtelenül finom és gazdag egyszóval: GYÖNYÖRŰ!

Szabados Levente

Tovább olvasom

Jelenleg nincs kínai nyelvű tanfolyamunk.

De írja meg nekünk, hogy hetente hányszor, hány órában, mely napokon, milyen időpontokban ér rá? Csoportos vagy egyéni tanfolyamra járna szívesen?Megírom

Interaktív tesztek kínai nyelvből Interaktív tesztek

A tesztkérdések megválaszolása után lehetősége van elküldeni az Effy nyelviskolának a teszt eredményét. Ez alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és az Ön nyelvtudásának megfelelő tanfolyamot ajánlunk.

Hasznos linkek kínai nyelvhez Hasznos linkek