AngolArabBibliai héberBolgárBosnyákCsehDánÉsztFinnFranciaGörögHindíHollandHorvátÍrJapánKatalánKínaiLappLatinLatinLengyelLitvánMagyarModern héberMongolNémetNorvégÓgörögOlaszOroszPerzsaPortugálRománSpanyolSvédSzanszkritSzerbSzlovákSzlovénTibetiTörökUkrán

Ajándékozzon nyelvtanulást!

Egyedi és eredeti ajándékot keres? Olyat, amely nagyszerű élményt, személyes fejlődést és új lehetőségeket kínál? Ha igen, akkor nyelvtanfolyam-ajándékutalványaink jelenthetik a megoldást.

Hogyan használhatók?

Ajándékutalványaink az Effy Stúdió portugál, török, norvég, finn, arab, angol és perzsa online/személyes tanfolyamára használhatók fel. A kupon beváltását előzetes egyeztetés alapján a beváltó igényeinek és nyelvtudásának felmérésével tesszük meg. Célunk a legalkalmasabb szint, időpont, intenzitás és tanár megtalálása minden jelentkezők számára.

Az ajándékutalvány beváltásához egyszerűen keresse fel az Effy Studiót emailen vagy telefonon.

Mennyibe kerülnek?

Utalványaink 14.000 és 88.000 Ft közötti értékben állnak rendelkezésre, és egy nagyobb értékű tanfolyamra történő részfizetésként is felhasználhatók. Az utalványok beváltását 2022. március 31-ig lehet megtenni és a beváltást követően 12 hónapig járhatóak le az így befizetett nyelvórák. A csoport méretétől, a tanórák hosszától és formájától (online/személyes) függ, hogy az előre befizetett kupon mennyi tanórára biztosít fedezetet. A tanórák díjszabását honlapunkon részletesen is megismerheti.

Hogyan lehet megrendelni?

Ha ajándékozni szeretne ajándékutalványt, a megrendeléséhez írjon emailt az info@idegennyelvek.hu-ra, vagy keressen minket telefonon.

Az Effy csapat